BLACK SPORTY OUTFIT

LOFTLAMPE AF VANDRØR

DIYloftlampeKilde: BoligmagasinetLæs artiklen her

Jeg faldt lige over denne virkelig seje loftlampe af vandrør og blev nødt til at dele den med jer her på bloggen! Ser den ikke mega cool ud!? Jeg bliver nødt til at lave sådan en, måske over spisebordet eller i køkkenet. Alt man skal bruge er to montageflanger, to korte nippelrør, ét langt, to vinkler og så selvfølgelig en masse fatninger. Det ser også ret cool ud det er forskellige pærer de har sat i. Virkelig god inspiration! Hvad synes I? Noget I kunne finde på at lave derhjemme?

I dag har jeg endelig fået en seng! JUHUU! Jeg har jo ellers sovet på sofaen siden jeg flyttede ind i lejligheden, så jeg glæder mig virkelig til at sove i en ordentlig seng i nat. Jeg har også fået købt min smukke nye sofa, og jeg har købt SÅ meget i genbrug og på guloggratis. Fuck jeg har brugt sindssyg mange penge på nye ting, men det bliver så godt! Jeg glæder mig til at vise jer billeder fra lejligheden. I kan også følge med på Instagram hvor jeg løbende smider billeder op fra lejligheden, som ikke bliver slået op her på bloggen. Det kan I gøre ved at søge på @katarinanatalie, eller klikke lige her.

   

6 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK SPORTY OUTFIT