EBAY TIPS NO. 72

A SMALL PERSONAL GIFT

personal_gift_katarinanatalie

Jeg ville lige vise jer en super fin, og meget personlig ting, som man kan forære en man har kær i julegave. Jeg købte denne nøglering til Nikolaj da han havde fødselsdag tilbage i marts, og det er bare sådan en lille ting som egentlig ikke kan bruges til noget, udover at holde nøgler selvfølgelig, men som man bare bliver glad af at få – Nikolaj blev i hvert fald glad. Nikolajs nøglering er et lille hjerte, men man kan også få andre former, og jeg valgte at få billede på den ene side, og tekst på den anden, men det kan man helt selv bestemme. Den koster 180 kr. inkl. levering, og bliver sendt fra England, så jeg havde den indenfor en uge. Hvis I har lyst til at bestille en nøglering selv, så husk at læse beskrivelsen grundigt, og følge den, så den bliver lige som I ønsker.

   

Ingen meninger endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIPS NO. 72