ALIEXPRESS JEWELRY //02

CUTE B L A C K TOP

IMG_5182

Jeg modtog i dag denne super fine top fra eBay, til kun 33 kr. inklusiv fragt. Den er rimelig lang, min går ned til lænden og som I kan se på billederne i linket kan man sætte den på to forskellige måder, med og uden kryds foran. Jeg købte den i størrelse M og den sidder virkelig fint. I skal også se min hvide blondetop fra eBay, den er bare så flot, jeg har bare slet ikke haft tid til at tage billeder af den, og så mangler jeg stadig at modtage nogle andre fine ting jeg har købt indenfor den sidste måned.

I dag har jeg været til Finders Keepers i Odense, med søde Christina fra Noir Desire, hvor jeg har hjulpet med at sætte stand op, og jeg skal derud igen i morgen. Kig forbi hendes webshop, hun sælger nemlig de lækreste tasker, som man selv kan customize. Har I været, eller skal i til Finders Keepers denne weekend?

   

6 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALIEXPRESS JEWELRY //02