EBAY TIPS NO.71 - BLACK WANTIES

DIY CLOTHING RACK

diy-clothing-rack02

Nikolaj og jeg har rigtig mange projekter herhjemme, som jeg gerne så færdige inden for de næste par måneder. Det kommer nok ikke til at ske, eftersom det både er dyrt og tidskrævende, men her i foregårs fik jeg endelig sat et stativ op i soveværelset. Vi har ikke for meget plads i vores skabe, så jeg flyttede mine kjoler og frakker ud, så Niko havde mere plads til skjorter. Jeg har også et stativ bag døren hvor det meste af mit tøj hænger, der var bare ikke plads til de lange sager. Stativet er virkelig let at lave, det tog ca. en halv time at samle og sætte op, og i alt har det kostet 260 kr. Vi har brugt sorte vandrør, som er billigere end galvaniserede, man skal bare huske at rense de sorte rør, da de kan smitte af.

Materialer:
Et 1/2″ rør på 1000 mm
Et 1/2″ rør på 500 mm
To 1/2″ rør på 250 mm
En 1/2″ vinkel
Et 1/2″ t-stykke
En 1/2″ slutmuffe
To montageflange

Min fine plakat er fra Dybsort og minder mig om min tid i Århus. Dybsort er “et eksperimentelt plakatmageri, hvis eksperimenter ligger i spændingsfeltet mellem typografi, bogtryk, broderi og grafisk plakatdesign.” Deres plakater er enten håndtrykte sat med trætyper og bly eller klassisk plakatkunst udstyret med broderede detaljer. Størstedelen af de bogtrykte plakater er på 100% bomuldpapir, fra en traditionel papirfabrik i England. Virkelig nørdet(!), men jeg har aldrig mærket så lækkert papir! Min plakat måler 50×70, og er helt mat, rammen gør den blank. Den kan købes her, og I kan stalke dem på Facebook her.

I samarbejde med DYBSORT.

   

10 kommentarer

Hvad synes du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIPS NO.71 - BLACK WANTIES